Pension **** 

Pension Zum alten Rathaus

Pension · Eifel · 335 m
Verantwoordelijk voor deze inhoud
Eifel Tourismus GmbH Geverifieerde partner  Keuze ontdekkingsreizigers 
  • Nationalpark Gastgeber
    Nationalpark Gastgeber
In de directe omgeving van Nationaalpark Eifel, de Urft- en Rursee en Burcht Vogelsang vindt u ons in het mooie Kneipp-kuuroord Gemünd direct aan het plein Marienplatz. Hier beginnen uw wandelingen Eifelsteig, Wildnistrail en de Eifel-Hoogte-Route en we hebben nog talloze andere toeristische attracties voor u in petto. Als gastgever van het Nationaalpark begroeten we u in ons bedrijf. De kamers stralen een enorme gezelligheid uit en nodigen u uit om met volle teugen van uw vakantie te genieten. Alle kamers zijn voorzien van boxsprings, gelijkvloerse douche en WC, een föhn, handdoek en badlaken. Verder bieden de kamers een flatscreen-tv, wifi, waterkoker en balkon. Als gast in ons bedrijf bieden we u de GuestCard aan die u een gratis heen- en terugreis met bus en trein binnen de netwerken van de Verkehrsverbund VRS Rhein Sieg, bijv. vanaf Bonn of Keulen en van de Aachener Verkehrsverbund AVV mogelijk maakt. Tevens kunt u tijdens uw verblijf gratis reizen binnen deze netwerken en op die manier uw dagtochten met bus en trein plannen. Als u op tijd boekt, ontvangt u de kaart al vóór uw aankomst zodat u deze kunt gebruiken om via de vervoersbedrijven VRS en AVV, bijv. via de regionale treinen van de Deutsche Bahn vanuit Keulen hierheen te reizen.

Prijzen

Bij de overnachtingsprijs komt 1 EUR toeristenbelasting per persoon per overnachting.
Een safe is inclusief.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bagagetransfer per bagage € 15. Annuleringsvoorwaarden: Gasten kunnen tot 2 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 2 dagen voor aankomst, betaalt de gast een bedrag gelijk aan de totale prijs van de nacht. Na ontvangst van betaling ontvang je een tegoedbon die je kunt inwisselen voor een later verblijf.

Routebeschrijving

Geachte meneer of mevrouw,

Bedankt voor het boeken in ons huis.

Onze receptie is geopend van 17.00 uur tot 19.00 uur. Een latere aankomst is niet mogelijk.

Gelieve aan te bellen. Een vroege aankomst is alleen mogelijk na telefonische afspraak. We zijn binnen 5 minuten bij het pension.

Voor meer informatie sta ik graag tot uw beschikking.

Geachte gasten,

In verband met de huidige Corona Protection Ordinance (per januari 2022) is een overnachting in ons huis alleen mogelijk als je twee keer bent ingeënt en een actuele Snelle antigeentest kunt laten zien, je booster proof kunt tonen of als hersteld bent beschouwd (90 dagen) en een huidige Toon Snelle antigeentest. Opgemerkt moet worden dat de Snelle antigeentestniet ouder mag zijn dan 24 uur. Zo kunnen wij u een prettige vakantie garanderen die voldoet aan de beschermingseisen.Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groeten, Marion Mueller

Wil je ons gastenkaartje? Ik stuur je graag vooraf het gastenticket. Het gastenticket is inclusief gratis reizen vanuit bijvoorbeeld Keulen, Bonn (VRS) of Aken (AVV) met bus en trein en gratis reizen met bus en trein tijdens uw verblijf.

Ook heb je met het gastenticket gereduceerde toegang tot diverse faciliteiten. Als je vragen hebt over het ticket, help ik je graag verder. Voor de afgifte van het gastenticket heb ik van alle medereizigers de geboortedatum, de voor- en achternaam en je e-mailadres nodig. Stuur de gegevens naar ons e-mailadres info@altes-rathaus-gemuend.de.

Bij voorbaat dank. U ontvangt het gastenticket 7 dagen voor aankomst automatisch per e-mail en kunt het thuis gemakkelijk uitprinten. Voor meer informatie sta ik graag tot uw beschikking.

Met vriendelijke groet, Marion Müller

Coördinaten

DD
50.574434, 6.497004
DMS
50°34'28.0"N 6°29'49.2"E
UTM
32U 322774 5605493
w3w 
///repareren.linkt.verhoging
Toon op de kaart
Aankomst met de trein, auto, te voet of met de fiets

Aanbevelingen in de buurt

Themaweg · Eifel
Wildnis-Trail (Etappe 3)
Aanbevolen route Niveau Matig
Afstand 22,3 km
Duur 6:30 u
Stijgen 380 m
Afdalen 523 m

Buchen- und Eichenwälder: Durch das Herzstück des Nationalparks Auf der dritten Etappe von Gemünd bis Heimbach durchwandern Sie den Kermeter.

van Nationalparkverwaltung Eifel ,   Nationalparkverwaltung Eifel
Aanbevolen route Niveau Matig
Afstand 12,1 km
Duur 3:15 u
Stijgen 193 m
Afdalen 193 m

Ein Weg "..., der sich in Serpentinen in Fichten- und Eichenwäldern bergab windet". So wird ein Teil dieser Tour im ThemenTouren-Buch beschrieben.

1
van Nationalparkverwaltung Eifel ,   Nationalparkverwaltung Eifel
Lange-afstands wandeling · Eifel
Eifelsteig Etappe 05: Gemünd - Kloster Steinfeld
Aanbevolen route Niveau Matig Etappe 5
Afstand 18 km
Duur 5:15 u
Stijgen 491 m
Afdalen 313 m

Via kronkelige paden loopt de route door het kleurrijke gemengde bos omhoog naar de Kuckucksley. De schuilhut nodigt uit om even te pauzeren en te ...

15
van Wolfgang Reh,   Eifel Tourismus GmbH
Lange-afstands wandeling · Eifel
Eifelsteig Etappe 04: Einruhr - Gemünd
Aanbevolen route Niveau Matig Etappe 4
Afstand 21,9 km
Duur 6:00 u
Stijgen 574 m
Afdalen 509 m

Rotspassages langs de Rur en de Urft, het Dreibornplateau, de Wollseifenwoestijn en het voormalige nazi-oefenterrein Vogelsang - natuur- en ...

14
van Wolfgang Reh,   Eifel Tourismus GmbH
Themaweg · Eifel
Wildnis-Trail (Etappe 2)
Aanbevolen route Niveau Matig
Afstand 20 km
Duur 6:05 u
Stijgen 552 m
Afdalen 510 m

Über schmale Pfade entlang der Seen zu gigantischen Ausblicken Auf der zweiten Etappe von Einruhr bis Gemünd erleben Sie herrliche Ausblicke ...

van Nationalparkverwaltung Eifel ,   Nationalparkverwaltung Eifel

Toon alles op de kaart

Vragen & antwoorden

Stel de eerste vraag

Wilt u de schrijver een vraag stellen?


Reviews

Schrijf je eerste review

Wees de eerste om anderen te beoordelen en te helpen.


Foto's van anderen


Pension Zum alten Rathaus

Marienplatz 17
53937 Schleiden-Gemünd
Telefoon (0049) 2444 914200
  • Inhoud
  • Toon afbeeldingen Verberg afbeeldingen
Functies
Kaarten en paden
  • 8 Routes in de...