LogoSüdtirol bewegt

3D lucht video's

Met onze 3D lucht video's kun je deelbare video's maken van jouw avonturen. Van de route die je hebt gemaakt, maken wij met één klik een 3D-luchtvideo met foto's en details van jouw route, en sturen je een deelbare link om naar jouw vrienden en familie te sturen.

maak een 3D luchtvideo van je routes

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, kunt je je voorstellen hoeveel een video dan waard is!

Onze 3D-vluchtvideo's worden gemaakt met behulp van de nieuwste 3D-mappingtechnologie en automatisch toegevoegd als onderdeel van de mediagalerij van jouw route. Ze kunnen ook worden geüpload naar YouTube en kunnen je gepubliceerde foto's bevatten.


Hoe maak je 3D-luchtvideo's

3D luchtvideo's kunnen worden gemaakt vanaf een desktop of laptop computer via de website, of vanaf een smart device waarop onze applicatie draait. Vanaf de website kun je een 3D luchtvideo maken van gepubliceerde 'Routes', de app zal 3D luchtvideo's maken van 'Trajecten', 'Plannen', en 'Routes'.

 

Het creëren van 3D-luchtvideo's vanaf een desktop of laptop computer:

1- Selecteer de gepubliceerde 'Route' waarvan je een 3D-luchtvideo wilt maken

2- Selecteer de knop 'Route bewerken'

3- Scroll naar beneden, en klik op de 'Foto's of video's toevoegen' knop onder de 'Media' sectie

4- Vanaf hier zou je de knop '3D-luchtvideo maken' moeten zien. Klik op de knop om te beginnen met het maken van je 3D-luchtvideo. Je zult een e-mail ontvangen wanneer je video klaar is om te bekijken en te delen

 

Het creëren van 3D-vlucht video's van de Apple of Android app:

1- Selecteer de inhoud waarvan je een 3D-luchtvideo wilt maken

2- Selecteer de 'Maak video' knop linksonder in het scherm (Deze stap is specifiek voor Android. Het ziet er niet hetzelfde uit op iOS)

3- Vanaf hier, kun je sommige video-instellingen bewerken, met inbegrip van het toevoegen van muziek aan je video. Je zult ook de keuze krijgen om je video te publiceren naar YouTube.

4- Selecteer 'creëren' om te beginnen met de creatie van je 3D-lucht video. Je ontvangt een e-mail wanneer je video klaar is om te bekijken en te delen.

 


3D-luchtvideo's vergeleken met 3D-voorbeeld

In tegenstelling tot 3D voorbeelden, die in real time worden gemaakt en niet kunnen worden opgeslagen of gedeeld, worden 3D luchtideo's opgeslagen in de mediagalerij van de route en op YouTube. Je kunt 3D-luchtvideo's ook delen met jouw vrienden en familie. Andere gebruikers die jouw route op het platform bekijken, kunnen jouw 3D-luchtvideo ook afspelen. Om de route van iemand anders te leren kennen, kun je ook de video's van andere gebruikers bekijken.

Aangeraden om te lezen