LogoSüdtirol bewegt

3D voorbeeld

De 3D Preview is een functie op basis van een 3D-kaart op ons platform. Deze functie geeft je een duidelijk beeld van het ski gebied op dat moment. 

Ervaar de wereld in 3D


Hoe gebruik je de 3D Preview functie:

De 3D Preview functie kan worden gebruikt vanaf een desktop of laptop computer via de website of vanaf een smart device waarop onze applicatie draait:

 

3D Preview gebruiken vanaf een desktop of laptop computer:

1- Selecteer de inhoud die je in 3D wilt bekijken.

2- 2- Start "3D Preview" ofwel via de groene knop rechtsboven op de pagina of via de gelijknamige knop linksboven op de previewkaart.

 

3D Preview gebruiken vanuit de iOS of Android app:

1- Selecteer de inhoud die je in 3D wilt bekijken.

2- Selecteer de 'Meer' rechtsonderaan het scherm.

3- Selecteer '3D Preview' om de 3D Preview functie te starten.

 


Bekijk de animaties van routes en skiresorts

Wij werken er voortdurend aan om de routeplanning nog beter en intuïtiever te maken. Daarom hebben we een functie ontwikkeld die je vooraf enkele details van je routes laat zien: 3D voorbeeld.

Onze levendige 3D Previews zijn gebaseerd op Cesium-technologie. We combineren deze dataset met satellietbeelden en voegen tot slot informatie van het platform toe, zoals het hoogtemodel, en het routenetwerk.

Door het combineren van verschillende data en technologieën komen we tot een uniek resultaat voor allerlei outdoor routes.


3D voorbeeld vergelijken met 3D vlucht videos

In tegenstelling tot onze 3D-vluchtvideo zijn 3D-voorbeelden altijd actueel, omdat ze bij elk verzoek opnieuw worden berekend. Ze worden echter niet opgeslagen in de mediagalerij van de route en kunnen niet worden gedownload of gedeeld.


Aangeraden om te lezen